Αν έχεις μεγαλώσει στην ελληνική επαρχία αγαπητέ αναγνώστη και έχεις νιώσει στο πετσί σου την ακαταμάχητη γοητεία του καλοψημένου χοιρινού κρέατος στα κάρβουνα, τότε σίγουρα θα περάσεις πολύ δύσκολες ώρες εδώ στο Hasselt.
Γιατί το κάρβουνο από το τηγάνι απέχουνε πολύ.
Για να μην αναφερθώ στην ποιότητα της μπριζόλας που όπως και να το κάνουμε δεν έχει καμία σχέση με τα γουρουνάκια που μεγαλώνουνε στη φθιώτιδα πχ.

Και τώρα σε αφήνω αγαπητέ αναγνώστη, πάω να κλάψω.
Χορτάτος, αλλά όχι ικανοποιημένος.

(εκτενές άρθρο περί του φαγητού στο Hasselt και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο κάθε ταξιδιώτης εδώ θα ακολουθήσει εν καιρώ, όταν θα έχω κάνει την απαραίτητη έρευνα αγοράς.)

6 σχολιάσανε:

  1. Anel είπε...

    Ωραία... Τώρα μετά από αυτό το ποστ, εμένα πρέπει να μου κάτσει η μεσημεριανή μπριζόλα στο στομάχι???
    Καημένο... Με το ταχυδρομείο λες να φτάσει άμα σου στείλω;  

  2. Πασκαλ είπε...

    αχαχαχαχαχα!!

    Δεν νομίζω, όλο και καποιος πεινασμένος ταχυδρόμος θα τη μυρίσει στο δρόμο και θα εξαφανιστεί.....  

  3. Debby είπε...

    Ευκαιρία για αποτοξίνωση!  

  4. Πασκαλ είπε...

    Ε όχι και αποτοξίνωση από τις μπριζολίτσες βρε Debby μου, τι μου κάνανε οι καημένες;;;  

  5. Γιάννης είπε...

    περιμενω το πληρες review για τους ταξιδιωτες πριν την 13η του νοεμβρη  

  6. Πασκαλ είπε...

    Αλλιώς δεν έρχεσαι;  

Δημοσίευση σχολίου